Hoofdgerechten

 

Vis

 

Kabeljauw 18,95

Kabeljauw op Italiaanse wijze, met rauwe ham omwikkeld, pesto en gamba’s

Zalmfilet met Geitenkaas 18,95

Op de huid gebakken zalmfilet met gegratineerde geitenkaas, afgemaakt met honing en walnoot

 

Vis-Vlees

Pannetje van Kip & Gamba 18,95

Pannetje van geroosterde kip met gewokte gamba’s, bosui en een pittige oosterse saus

 

Vegetarisch

 

Brûlée van Camembert 17,50

Lauwwarme camembert gekaramelliseerd met rietsuiker, walnoten, tomatenchutney en verse ananas

Wrap

Wrap met wokgroente en brie, pesto, gegratineerd met kaas

 

Vlees

 

Varkenhaas 17,95

Spies van gemarineerde varkenshaas met champignons in roomsaus

Saté-Spies 17,50

Saté van de haas, gegrild op de plaat met satésaus

 

DE LOOPPLANK CLUBSTEAK 19,95

Black Angus Biefstuk met een dry rub[specerijenmix] van de Chef, geserveerd met een pittig gerookte whiskysaus

 

Kangoeroe Steak 21,75

Kangoeroebiefstuk, een premium stuk wildvlees uit Australië, geserveerd met een stroganoffsaus

 

Runderstoofpotje 18,95

Runderstoofpotje uit grootmoederstijd

 

Zomersalade van de Chef 16,75

Geroosterde reepjes kipfilt, met gebakken champignons, rode uiringen op gemengde sla met een honing-mosterddressing, gegarneerd met vers fruit 

Schnitzels 15,95

Keuze uit champignons in roomsaus, Zigeunersaus, Stroganoffsaus of Naturel[13,95]

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, salade en frietjes